top of page
Mask Group 3.png

Kundberättelser

Som vilken bransch som helst är referenser viktiga. Vi jobbar ständigt med att alla våra kunder ska vara nöjda med vårt jobb och vilket kvitto det blir när man får långa meddelanden från kunder som vill berätta hur nöjda dom är. Så här kommer några kundberättelser. 

ExpressCare

"Recruitment Center har under hela rekryteringsprocessen av 19 leg sjuksköterskor varit otroligt professionella och trevliga att arbeta med. Vi har känt oss väldigt uppskattade som kunder och de har varit väldigt anpassningsbara utefter vår specifika situation vilket har varit avgörande för att vi ens skall kunna finna tid att föra ett samarbete med ett rekryteringsföretag. Vi är supernöjda verkligen och rekommenderar RC starkt. Stort tack för ett fantastiskt samarbete Recruitment Center!"

 

Giovanni, founder Expresscare

 

Kajplats 9

"Vi har använt oss av Recruitment Center i hjälpen med bemanning av personal och vi är mycket nöjda med resultatet och samarbetet. Har haft en bra kommunikation, fått ett trevligt bemötande och de har skött bemanningen på ett professionellt sätt."

Henrik Larsson
Kökschef, Kajplats 9

Proffas i Mälardalen

"Att rekrytera rätt är inte alltid lätt, tur att man har kompetenta människor som kan hjälpa en med hela processen. Tack för en lyckad rekrytering."

Attila Farkas

Grundare

Familjeterpeuterna Syd 

"Vi har fått ett uppsving i rekryeringsarbetet tack vare Recruiment Center. De arbetar effektivt, engagerat och med stor lyhördhet för att hitta bra rekryteringar till vår verksamhet. De är noggranna med avtalen och följer upp på ett mycket seriöst och proffsigt sätt att kunden är tillfreds och trygg i processen. Vi kan ge dem våra varmaste rekommendationer."

Johan Hagström
Verksamhetschef, Familjeterapeuterna Syd

Anna Johansson

Konsultchef

070 870 15 84

anna@recruitmentcenter.se

Mask Group 10.png

Christopher Oliver

Konsultchef

076 876 27 50

christopher@recruitmentcenter.se

bottom of page